Huiskamersfeer
Optreden in een huiskamersfeer is in zekere zin spannender dan in een grote concertzaal: het publiek zit heel dichtbij en er zijn weinig hulpmiddelen voor licht en geluid. Maar het blijkt heel inspirerend te zijn, want een luisteraar die zo dicht bij de artiest zit, is letterlijk en figuurlijk van heel nabij betrokken.

Akoestiek
De akoestiek in onze concertruimte is uitstekend. Versterking is meestal niet nodig, maar wel mogelijk. We zoeken graag met u naar de beste werkwijze.

Hoe gaat het in zijn werk?
Wie bij Muziek op De Welle optreedt, bepaalt zijn eigen programma binnen een marge van ongeveer anderhalf uur (exclusief koffie vooraf en drankje na, desgewenst met een pauze).

Yamaha C5
De Welle beschikt over een goede Yamaha-vleugel van het type C5. Deze wordt voor elk concert  gestemd door onze concertstemmer.

Vergoeding
Muziek op De Welle / Cultuur in de Schuur betaalt musici en artiesten in principe uit volgens de “kleinevergoedingsregeling” tot een bepaald maximum in geval van een groter gezelschap. Bij contante betaling werken we met een model gageverklaring. Uiteraard kunnen musici ons ook een factuur voor het afgesproken bedrag sturen.

U kunt contact met ons leggen via onderstaand formulier. 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht