Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

30 oktober 2015 om 19:30 tot 21:30

€22

Carel Kraayenhof, bandoneonCarel 140826- 0107
Juan Pablo Dobal, piano

brengen hun programma Hotel Vitoria bij Muziek op De Welle. Muziek uit de grote theaters in onze Schöppe! De prachtige tangomuziek van Carel Kraayenhof moet iedereen een keer live gehoord hebben.
Wij zijn trots dat we in het kader van Muziek op De Welle 2005-2015 de kans krijgen om ons trouwe publiek deze unieke gelegenheid te bieden!

LET OP: Dit concert is op een vrijdagavond!
inloop met koffie/thee vanaf 19.30, aanvang 20.00 uur.
eenmalige toegangsprijs: € 22,=

Aanmelden via deze link: [sc:registreer]

Voorproefje horen? Klik hier!

‘Hotel Victoria’ is de titel van het nieuwe theaterprogramma vernoemd naar de gelijknamige CD (release najaar 2015) van het Duo Carel Kraayenhof – Juan Pablo Dobal.
Carel Kraayenhof, bandoneonist, componist en arrangeur,  is de meest fascinerende en veelzijdige bandoneonspeler van deze tijd. Uniek in zijn speelstijl door de grote kennis van de Argentijnse tango, beroert hij wereldwijd elk publiek met zijn betoverende en integere spel. Door zijn samenwerking met Astor Piazzolla (†1992) in 1987 tijdens de Broadwayshow ‘Tango Apasionado’ en zijn jarenlange persoonlijke band met de geliefde tangomaestro Osvaldo Pugliese (†1995) ontwikkelde hij zich tot één van de meest geliefde bandoneonisten van dit moment. Een van zijn hoogtepunten was op 2-2-2002, toen hij tijdens het huwelijk van  Z.K.H. Prins Willem-Alexander en H.K.H. Prinses Máxima (huidige de Koning en Koningin van Nederland) op hartstochtelijke wijze het gevoelige ‘Adiós Nonino’ van Astor Piazzolla ten gehore bracht. Naast zijn werk de afgelopen 25 jaar met zijn Sexteto Canyengue, zijn duo (sinds 2011) met pianist Juan Pablo Dobal en zijn Kraayenhof Tango Ensemble (oprichting september 2011) werkte hij ook met grootheden uit de klassieke muziek zoals: Ennio Morricone, Yo-Yo-Ma, de violisten Janine Jansen en Joshua Bell en de celliste Quirine Viersen. Hij is een internationaal graag geziene bandoneonsolist bij de verschillende symfonieorkesten zoals o.a.: het London Symphony Orchestra, Berliner Symphoniker, Orchestre National de Lyon,Tonkünstler Orchestra (Wenen), Hong Kong Philharmonic Orchestra, Cincinnati Symphony Orchestra, Sidney Symphony Orchestra, London Philharmonic Orchestra met STING,  e.v.a.

Locatie

Muziek op de Welle
Oude Borculoseweg 7
Markelo, Overijssel 7475NE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0547364842
Bekijk de site van Locatie