Muziek op de Welle 4
Muziek op de Welle 5
Muziek op de Welle 6
Muziek op de Welle 2
Muziek op De Welle huisconcerten. Op ons prachtige erf in Stokkum bij Markelo, hebben wij sinds 2005 al een kleine 100 huisconcerten aangeboden aan ieder die belangstelling had. Onze gerestaureerde schöppe was platform voor musici die door ons benaderd werden of die van ons gehoord hadden en ons vroegen of ze onze vloer een middag mochten gebruiken.

Programma Vaak was het programma van Muziek op De Welle klassiek, maar ook streekliedjes, chansons, jazz en popmuziek kwamen voor. Met enige regelmaat namen we ook beeldende kunst, poëzie en vertelkunst in het programma op, al dan niet gekoppeld aan muziek.

Reacties van het publiek De reacties van ons publiek zijn altijd enthousiast geweest: “professioneel”, “sfeervol”, “intiem”. Het publiek (maximaal ongeveer 50 personen) zat dicht bij degenen die optreden en waren daardoor nauw betrokken bij wat gebracht werd.

Niet alleen muziek  bij Muziek op De Welle:  voor aanvang van een concert schonken we een kopje koffie of thee; na afloop serveerden we een drankje.

Pauze In het voorjaar van 2019 besloten we een pauze in te lassen in de programmering. Vijftien jaar lang hebben we met heel veel plezier Muziek op De Welle actief in de lucht gehouden, nu gaan we dat een poosje inactief doen. Als er zich een mooie gelegenheid voordoet dan zullen we zeker opnieuw een concert organiseren maar we vinden dat de tijd gekomen is om de vaste regelmaat los te laten.

 

Harry White, Ulrike Andersen, Hans Adolfsen, Muziek op De Welle