Muziek op de Welle 4
Muziek op de Welle 5
Muziek op de Welle 6
Muziek op de Welle 2
Muziek op De Welle huisconcerten. Op ons prachtige erf in Stokkum bij Markelo, bieden wij sinds 2005 een aantal huisconcerten per jaar aan. In onze gerestaureerde schöppe treden musici op die door ons benaderd worden of van ons gehoord hebben en ons vragen of ze onze vloer een middag mogen gebruiken.

Programma Vaak is het programma van Muziek op De Welle klassiek, maar ook streekliedjes, chansons, jazz en popmuziek komen voor. Met enige regelmaat nemen we ook beeldende kunst, poëzie en vertelkunst in het programma op, al dan niet gekoppeld aan muziek.

Concertagenda Voor specifieke informatie over aanstaande concerten raadpleegt u de concertagenda.

Reacties van het publiek De reacties van ons publiek zijn enthousiast: “professioneel”, “sfeervol”, “intiem”. Het publiek (maximaal ongeveer 50 personen) zit dicht bij degenen die optreden en is daardoor nauw betrokken bij wat gebracht wordt.

Niet alleen muziek  bij Muziek op De Welle:  voor aanvang van een concert schenken we een kopje koffie of thee; na afloop serveren we een drankje.

Aanmelden voor een concert Als u een concert wilt bijwonen, kunt u hiernaast reserveren of klikken op deze link (Er is plaats voor ongeveer 50 gasten. Toegangsprijs inclusief koffie en drankjes € 15,–. Vooraf uw plaats(en) reserveren is zeer gewenst. Zodra een concert is volgeboekt publiceren we dat op deze website. Aanmeldingen die daarna binnenkomen worden op de wachtlijst geplaatst.

Concert geven? Bent u professioneel musicus en wilt u graag optreden bij Muziek op De Welle, dan kunt u ons dat laten weten via de link optreden.  Harry White, Ulrike Andersen, Hans Adolfsen, Muziek op De Welle