Reacties

Reactie van mevr. Y. Homveld (dec. 2017)
Super! Weer was niet al te best dus niet veel buiten geweest. Erg rustig, prima voor mooie wandelingen.Knus en comfortabele inrichting. Veel extra’s zoals kaarsen, lampen. Bedden opgemaakt, handdoeken aanwezig!
Reactie van dhr.  J.M. de Vries (dec. 2017)
Het natuurhuisje is prima geschikt voor een groep van negen personen. De gemeenschappelijke ruimte is gezellig ingericht met o.a. een grote eettafel en een goed voorziene keuken met bar.
Reactie van dhr. H.G.R. SIM (okt. 2017)
Knus huisje met 8 man en alles in de keuken ruim voorzien. Er is geen TV maar een grote scherm met beamer.
De eigenaren waren zeer aardige mensen en heel behulpzaam. Kortom we kunnen altijd terugkomen 😉
Reactie van mevr.  A.  Planten de Vassy (sept. 2017)
Een prahtige verbouwde schuur met een hele sfeervolle living en keuken die van alle gemakken voorzien is. Het was er brandschoon en keurig opgeruimd. De bedden slapen heerlijk. Buiten lopen de kipjes en poes op het erf, een heel huiselijk en fijn gevoel.
Reactie van mevr. L.S. van de Pavoordt (januari 2016):
Heerlijk, comfortabel, rustig gelegen vakantiehuis. Schoon, fijne bedden, goede douche en een ruime living met voldoende plek voor kids om te spelen. De keuken is goed uitgerust em de home cinema set (met beamer) een aanrader voor een filmavondje als het slecht weer is. De eigenaren zijn ontzettend gastvrij. De kinderen vonden de kippen die vrij rond liepen te scharrelen geweldig. En – ook al was het de tijd er niet voor – we vonden op de laatste dag ook nog eens 4 verse eitjes in het kippenhok.
Reactie van mevr. I.A.M. Hoeveman (december 2015):
Het is een prachtig, 4 jaar geleden mooi verbouwde stal naar vakantiehuis, voor 9 personen. Alles was aanwezig, fris en schoon. Aanrader! Het huisje ligt mooi en vrij in de natuur met wandel- en fietsroutes in de omgeving.
Reactie van mevr. M.R. Heeringa-bos (september 2015):
Mooi huis, lekkere tuin, mooie omgeving. Prima bedden die al opgemaakt op ons stonden te wachten, fantastisch! Ook de stapels handdoeken en keukendoeken, alles was er en kon gebruikt worden, echt heel fijn. Veel en netjes serviesgoed e.d. Mooie omgeving, rustig pad, geen verkeer. In de verte een boemeltrein maar dat is absoluut niet storend. Lekker wandelen, gewoon te voet naar Diepenheim, langs mooie kastelen. Ik kwam een ree en heel veel konijnen tegen. De kippen scharrelen gezellig over het erf.
Reactie van mevr. S. Dekker (juli 2015):
Gezellig knus huisje in een rustige omgeving met hele gastvrije eigenaren. Voor de kids een trampoline en zelfs een zwembad waar ze in af konden koelen. Lekker de ruimte om te voetballen of te badmintonnen. Bed, bad- en keukenlinnen waren inbegrepen. Echt super. Scheelt een hoop mee te nemen.
Reactie van Miny Dozeman (oktober 2014):
Een weekend in de Welle. Wij waren met 8 dames en werden heel hartelijk ontvangen. We hadden het erg naar de zin, goede voorzieningen zoals een grote keuken, douche en toiletten. We hebben appels geplukt, alleen de kippen hadden geen zin om meer eieren te leggen dan één. Wil je rust ga dan naar Markelo in de Schöppe. Echt een aanrader.

Ook een reactie achterlaten

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw woonplaats (verplicht)

    Uw telefoonnummer (optioneel)

    Reactie