De Schöppe is ook te boeken voor andere activiteiten zoals:

Vergaderruimte

Voor een gezelschap van 4 tot 25 personen is de Schöppe een zeer geschikte vergaderlocatie. De ruimte kan op verschillende manieren ingericht worden en ook voor het werken in subgroepen is er voldoende oppervlak. Wij werken op basis van een vergaderarrangement, dat in overleg ook altijd aangepast kan worden. U bent tijdens uw activiteit op uzelf aangewezen. Wij zorgen voor alle benodigdheden, maar er is meestal geen personeel aanwezig. Dit betekent dat het voor u een low-budgetlocatie is. Uiteraard zijn koffie en thee en het gebruik van alle aanwezige voorzieningen, waaronder een beamer met scherm en uitstekend WiFi, in het vergaderarrangement inbegrepen en over drankjes van de bar kunnen afspraken gemaakt worden. Ook kan voor een lunch en/of diner gezorgd worden, mits tijdig aangevraagd.

CursusTraining of Workshop

Het grote vloeroppervlak (45 m²), de aanwezigheid van geschikt meubilair en van een beamer en een groot scherm maken de schuur zeer geschikt voor het geven van masterclasses, cursussen en trainingen. Theoretische en theoretisch-praktische cursussen op alle gebied (het onderwijs bijvoorbeeld maakt graag gebruik van de ruimte) vinden bij ons een rustige plek. Op het gebied van muziek, maar ook voor andere vormen van kunst, yoga, bezinning en ontspanning kunt u, in overleg, alles organiseren wat u wilt. Wij helpen u graag aan goede ideeën! U bent tijdens uw activiteit op uzelf aangewezen. Wij zorgen voor alle benodigdheden, maar er is meestal geen personeel aanwezig. Dit betekent dat het voor u een low-budgetlocatie is.

Verhuur

De Schöppe is te huur voor iedereen die een geschikte ruimte zoekt voor vakantie (9 bedden in vier slaapkamers), een vergadering (4 – 25 personen), een cursus masterclass (4 – 25 personen), een workshop (4 – 25 personen), een muziekrepetitie of een feest (tot ongeveer 50 personen). Informatie via mail of telefoon.
Uitgezonderd bij feesten bent u tijdens uw activiteit op uzelf aangewezen. Wij zorgen voor alle benodigdheden, maar er is meestal geen personeel aanwezig. Dit betekent dat het voor u een low-budgetlocatie is.