Vakantie op de Welle 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vakantie op de Welle 3
 Vakantiewoning

Heerlijke vakantiewoning, met alle comfort, geschikt voor 2 tot 9 personen. In onze gerestaureerde Schöppe kunt u heerlijk op vakantie. Er is een zeer ruime living en er zijn negen bedden – met comfortabele boxspring matrassen – in vier slaapkamers. Drie van deze kleine en gezellige slaapkamers zijn gesitueerd op de begane grond, elk in een eigen hoek van de Schöppe. Het vierde kamertje heeft drie bedden en bevindt zich op de verdieping. Er is een goed uitgeruste keuken met koelkast, diepvries, gaskookplaat,  afwasmachine en er is mooi sanitair. Alles bij elkaar biedt de locatie u royale mogelijkheden voor gezelligheid, rust en ontspanning.

Vakantie op de Welle binnen 1
Vakantie op de Welle binnen 2
Vakantie op de Welle binnen 3

Omgeving
De prachtige omgeving biedt eindeloze mogelijkheden. Wandelen of fietsen op de Holterberg, een huifkartocht in de Borkeld, zwemmen in het gloednieuwe zwembad in Markelo, een ezeltochtje in de omgeving van Markelo (www.ezeltripje.nl), winkelen in Zutphen, Deventer, Hengelo en Enschede, genieten van karakteristieke plaatsen als Lochem, Delden, het kunststadje Diepenheim (met zijn vele galeries en museum voor moderne kunst), landgoed Twickel (www.twickel.nl) en vele andere kastelen en parken rond Diepenheim en Delden – dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden.

Vakantie op de Welle omgeving 1
Vakantie op de Welle 1

Op het erf
Rond het huis lopen kippen, waarvan u (in het legseizoen) de eieren mag eten; in het weiland ziet u vriendelijke schapen (met elk voorjaar een aantal lammetjes) en als het seizoen ernaar is, kunt u genieten van het fruit uit de fruittuin. Het grote gazon vóór de schöppe is voor u gereserveerd. Tuinmeubelen zijn aanwezig.
  

Kinderen
Voor kinderen is er een grote trampoline. In de zomer zetten we een zwembad neer. Voor de kleintjes is er een spetterbadje. We hebben een bolderkar en ander speelgoed en voor grotere kinderen is het bosje aan de overkant een avontuurlijke speelplek.

Reserveren?
Voor informatie over de beschikbaarheid van de Schöppe kunt u hier klikken. Reserveren kan via deze link. Misschien wilt u niet direct reserveren, maar heeft u eerst nog vragen, dan kunt u die via datzelfde formulier stellen. Wilt u liever telefonisch overleggen, dan kunt u dit aangeven via de knop Bel me terug!