Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Porgy & Bess in 59 minuten!

11 november 2018 om 14:30 tot 16:00

€15

Porgy & Bess in 59 minuten!

aanmelden voor dit concert? Klik hier!Porgy & Bess - Duo Thee

 

De voorstelling is gebaseerd op het verhaal en de muziek van Porgy en Bess zoals dat in de opera van George Gershwin wordt verteld, met hier en daar een eigen draai. Met eenvoudige theatrale middelen en instrumenten heeft Duo Thee deze opera tot een intieme en intense beleving gemaakt. Tegelijk verwijst de voorstelling naar de geschiedenis van “the coloured people” in de VS, hun onderdrukking en levenskracht. 

 

Duo Thee

​Cornelie Wannee is afgestudeerd aan het conservatorium als klassiek violist en is remplaçant en vast lid van diverse klassieke ensembles, zoals het Nederlands Begeleidings Orkest. Ze speelt in de internationale band Devil in the Kitchen. Zij is multi-instrumentalist en draait al een aantal jaren mee met muziektheatervoorstellingen.
Anna Maria Roos studeerde zang bij o.a. Hanneke de Wit, Paul Triepels en Johannette Zomer. Ze is als autonoom beeldend kunstenaar afgestudeerd aan de Willem de Koning Academie. Ze zingt in Yentl Flavour en Duo Kobalt en in verschillende ad hoc ensembles. Zij heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot muziektheatermaker.

Gegevens

Datum:
11 november 2018
Tijd:
14:30 tot 16:00
Kosten:
€15
Site:
https://www.cultuurindeschuur.nl/muziek-op-de-welle/aanmelden

Organisator

Muziek op De Welle
Telefoon:
0547364842
E-mail:
info@muziekopdewelle.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Muziek op de Welle
Oude Borculoseweg 7
Markelo, Overijssel 7475NE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0547364842
Bekijk de site van Locatie