Voorjaar 2005. We woonden driekwart jaar op De Welle en konden onze piano nergens kwijt: te weinig muurruimte… We volgen de creatieve suggestie om de piano ‘te laten omvallen’ en een vleugel op de ruime vloer van onze woonruimte te plaatsen. Een concert dat de vleugel moest inwijden ontpopte zich tot een jaarlijks programma van tien concerten met vrijwel altijd een volle ‘zaal’.
Herfst 2011. De restauratie van de Schöppe was gereed en we openden met een wervelend muzikaal programma onze prachtige nieuwe ruimte, geschikt voor concerten, cursussen, vakantie en feesten.
Herfst 2017. 12,5 jaar concerten, 6 jaar vakantiegasten en  cursussen. We genieten ervan om naast ons gewone werk tijd en energie te steken in deze gezamenlijke hobby op ons eigen erf!

We staan aan het begin van een nieuw muziekseizoen. Met veel plezier denken we terug aan het vorige: Viool (Samuel Tamarit-Otero, Frans van Schoonhoven), piano (René Maurer, Aafje van Gemert, Beth & Flo, Afke Wiersma, Chiahu Lee), muziektheater (TreSonanZ), cello (Hanneke Rouw)… En twee keer hebben gasten die een huwelijksjubileum vierden het fenomenale duo Beth & Flo uitgenodigd om hun gasten een klassiek én amusant concert voor te schotelen. Allemaal één groot feest.

Ook het nieuwe seizoen belooft veel moois. We hebben besloten het aantal concerten per seizoen iets te verlagen, om de kwaliteit te kunnen handhaven. Er zijn in het weekend zo veel activiteiten in de regio, dat het voor potentiële gasten lastig is om keuzes te maken. Nog niet alles staat vast, maar we melden vast de data:

29 oktober 2017: De Andersons met Theo Hakkert, ‘Hier dooft niets’ (muziektheater).

12 november 2017: Wytske Holtrop en Eduardo Brotto, cello en piano

21 januari 2018:  Vivezza Trio, ‘De nieuwe wereld’

3 februari 2018: Ulrike Andersen en Hans Adolfsen, zang en piano, Schuberts ‘Winterreise’.

15 april 2018: TreSonanz, ‘Ô mon coeur’ (muziektheater)

Voor alle concerten is vanaf nu aanmelding mogelijk.

JUBILEUM-AANBIEDING

Vanwege ons jubileum bieden we u het laatste concert van 2017 en het eerste van 2018 (12 november en 21 januari) als pakket aan voor

€ 20,–

Laat het ons zo vroeg mogelijk weten als u hiervan gebruik wilt maken! U kunt hier reserveren.Laat een reactie achter