Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beth & Flo – Klassieke muziek met een vleugeltje theater

15 februari 2015 om 14:30 tot 17:00

€15

Aanvang concert: 14.30 uur
koffie en thee vanaf: 14.00 uur

[sc:registreer]

‘Where did you get that hat!’

Beth & Flo 2

Pianistes Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, oftewel Beth & Flo, maken een klassiek recital luchtig, vrolijk en verrassend!
Muziek op De Welle wordt omgedoopt tot Engelse Music Hall, waar muziek van Bach, Brahms en Liszt razendsnel wordt afgewisseld met verhalende liedjes van verschillende personages.
De charmante dames Beth & Flo verwelkomen u graag met Schubert en een feestelijk lied!
Maar… zijn het eigenlijk wel dames die daar paraderen, met hoed en wandelstok?

 

Beth & Flo 1

Biografie Beth & Flo
Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst studeerden klassiek piano. Ze leerden elkaar kennen in de klas van Rian de Waal op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar ze beiden in 2014 hun Masterdiploma behaalden.
Elsbet en Claudette namen met succes deel aan verschillende concoursen, zoals het SJMN en het Prinses Christina Concours. Masterclasses voor solo-repertoire volgden ze onder andere bij Igor Roma, Ronald Brautigam, Paul Badura-Skoda en Ilona Timchenko. Omdat beide pianistes ook grote affiniteit hebben met theater, besloten zij dit te combineren met klassieke muziek.
Met hun eerste muziektheatervoorstelling ‘Where did you get that hat’, geregisseerd door Elisabeth Boor, boekten ze succes op o.a. het Café Theater Festival 2013 in Utrecht, ‘Salone dell’Opera’ in Amerongen, festival ‘Klassiek op het Amstelveld’ in Amsterdam en tijdens de Uitmarkt in Den Haag. In oktober 2013 speelden Elsbet en Claudette een sprookjesconcert voor kinderen waarbij de piano centraal stond in het Lucent Danstheater in Den Haag tijdens festival ‘De Betovering’. In 2014 werd het duo uitgekozen om wederom deel te nemen aan het Café Theater Festival. Een vrolijke voorstelling over de liefde,  met als titel ‘Oui, oui, zo ies èt levèn’ is hieruit ontstaan.

Oktober 2014 waren Beth & Flo te horen op Radio 4 in het programma Opium. Beth & Flo treden op in zowel theaters als in concertzalen en proberen op hun eigen manier een steentje bij te dragen aan het toegankelijker maken van klassieke muziek.

Website: www.bethflo.com
Facebook: www.facebook.com/beth.flo

Gegevens

Datum:
15 februari 2015
Tijd:
14:30 tot 17:00
Kosten:
€15
Site:
www.cultuurindeschuur.nl

Organisator

Muziek op De Welle
Telefoon:
0547364842
E-mail:
info@muziekopdewelle.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Muziek op de Welle
Oude Borculoseweg 7
Markelo, Overijssel 7475NE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0547364842
Bekijk de site van Locatie