Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bart Wolvekamp, vleugel & Erik Robaard, contrabas

19 april 2015 om 14:30 tot 17:00

€15

Helaas hebben we in overleg met de musici moeten besluiten dat het concert van 19 april niet zal doorgaan.

2015 foto erik robaard

Bart Wolvekam2015 Bart Wolvekampp (vleugel) en Erik Robaard (contrabas) geven op 19 april een bijzonder duo-concert met voornamelijk eigen werk, improvisaties, en een aantal bekende stukken.

Bart (links) en Erik (rechts) ontmoetten elkaar een jaar of 20 geleden tijdens een cdopname waarna ze ieder hun eigen projecten deden. Twee jaar geleden, toen Bart nog in Barcelona woonde, besloten ze dat het er echt maar eens van moest komen om samen te gaan werken.
Afgelopen zomer was Bart pianist en muzikaal leider van de feelbad musical “Misery” en vroeg onder meer Erik plaats te nemen in het muzikaal ensemble. De klik was meteen daar, en het idee ontstond om samen duo-concerten te gaan geven.

Bart Wolvekamp (1971) studeerde piano aan het conservatorium te Utrecht (klassiek en lichte muziek). Erna werkte hij als pianist met tal van artiesten als Wende Snijders, Liselore Gerritsen, Cristina Branco, het Amsterdam Sinfonietta, Plattel, en vele anderen. Tevens is hij componist en arrangeur, en speelt hij solo bij evenementen als World Press Photo 2015.

Erik Robaard studeerde bas aan het Hilversums Conservatorium bij Viktor Kaihatu en Koos Seriese. In de periode hierna deed Erik veel jazz freelancewerk met o.a. Ferdinand Povel, Thijs van Leer, Woody Shaw, Michiel Borstlap & Ack van Rooyen. Naast veel jazz heeft Erik muziek op een breed vlak gemaakt met o.a. zijstappen naar musicals, klassieke orkesten, popmuziek en muziektheater.  Toernees o.a. met Thijs van Leer (Thailand), Ad Colen (Indonesie), Deniese Jannah (Frankrijk), Timeless bigband (Scandinavie, Oostenrijk, Zwitserland), Tim Amacost (Duitsland), Toon Roos (Cyprus) Holland Jazz kwintet, (Rusland), Niki Romijn (Z-Afrika).

Gegevens

Datum:
19 april 2015
Tijd:
14:30 tot 17:00
Kosten:
€15
Site:
https://www.cultuurindeschuur.nl/muziek-op-de-welle

Organisator

Muziek op De Welle
Telefoon:
0547364842
E-mail:
info@muziekopdewelle.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Muziek op de Welle
Oude Borculoseweg 7
Markelo, Overijssel 7475NE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0547364842
Bekijk de site van Locatie