Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beethoven en Mendelssohn op Cello en Piano

19 februari 2017 om 14:30 tot 16:30

€15

Hanneke Rouw & Anouk de Jong spelenHanneke Rouw, Muziek op De Welle, Cultuur in de SchuurAnouk de Jong, Muziek op De Welle, Cultuur in de Schuur

Beethoven en Mendelssohn op Cello en Piano

Hanneke Rouw, cello
Anouk de Jong, piano

Koffie/thee vanaf 14.00 uur – Aanvang concert 14.30 uur

Hanneke en Anouk spelen deze middag:

  • Beethoven, 12 variaties op ‘See the conqu’ring hero comes’
  • Mendelssohn, Cello Sonate I

Stukje naar Hanneke luisteren? Klik hier!

Hanneke Rouw speelt cello sinds ze 8 is. Op haar zestiende speelde ze solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn (nu Het Britten). In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Op haar zeventiende volgde ze lessen bij Ran Varon aan de vooropleiding van het conservatorium in Zwolle. Ondanks haar passie voor de cello is Hanneke microbiologie gaan studeren in Wageningen. Na haar afstuderen heeft ze besloten om alsnog voor de cello te kiezen ging ze studeren bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven.

Anouk de Jong studeerde in 2011 af aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle. Ze is actief op het gebied van kamermuziek en speelt in diverse bezettingen. Ook werkt zij op projectbasis als repetitor, in samenwerking met docenten van o.a. ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Binnen de kamermuziek neemt liedbegeleiding een belangrijke plaats in. Zo werkt zij met verschillende zangers en deed veel ervaring op tijdens lessen van vooraanstaande docenten, onder wie Rudolf Jansen. Voor piano solo volgde zij masterclasses bij Katariina Liimatianen, Anna Wesolowska, Juris Zvikovs en Ralph van Raat.

Gegevens

Datum:
19 februari 2017
Tijd:
14:30 tot 16:30
Kosten:
€15
Site:
www.muziekopdewelle.nl

Organisator

Muziek op De Welle
Telefoon:
0547364842
E-mail:
info@muziekopdewelle.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Muziek op de Welle
Oude Borculoseweg 7
Markelo, Overijssel 7475NE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0547364842
Bekijk de site van Locatie