Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beth & Flo: Sitting in the Garden

22 januari 2017 om 14:30 tot 16:30

€15

Beth & Flo: Sitting in the garden

Elsbet Remijn, Beth & Flo Claudette Verhulst, Beth & Flo, Muziek op De Welle, Cultuur in de Schuur  Elsbet Remijn & Claudette Verhulst

Klassieke muziek met een vleugeltje theater!

Koffie/thee vanaf 14.00 uur – Aanvang concert 14.30 uur

Het nieuwe programma van Beth & Flo: Sitting in the Garden gaat over Ravel, Gershwin en Dvorak. Maar ook over henzelf, over met hart en ziel muziek maken en over je zorgen vergeten.

Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst studeerden klassiek piano. Ze leerden elkaar kennen in de klas van Rian de Waal op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Elsbet en Claudette behaalden daar in 2014 hun Masterdiploma, respectievelijk bij Ellen Corver en David Kuijken.

Elsbet en Claudette namen met succes deel aan verschillende concoursen, zoals het concours van de SJMN en het Prinses Christina Concours. Ze speelden op festivals, zoals o.a. het Grachtenfestival Amsterdam, de Uitmarkt in Den Haag, festival Klassiek op ’t Amstelveld in Amsterdam en ‘Salone dell’Opera’ in Amerongen. In oktober 2013 schreven en speelden zij een sprookjesconcert voor kinderen waarbij de piano centraal stond in het Lucent Danstheater in Den Haag tijdens festival ‘De Betovering’. Ze mochten zich als jonge talenten presenteren in de Talent Stage van de BUMA Classical Convention in november 2015 en traden op in o.a. TivoliVredenburg Utrecht, de Philharmonie te Haarlem en de Oosterpoort te Groningen. Enkele van hun optredens werden uitgezonden op tv en radio, waaronder op Radio 4, RTL7, de Concertzender en Radio West.

Stukje luisteren? Klik hier! 

 

Gegevens

Datum:
22 januari 2017
Tijd:
14:30 tot 16:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
www.muziekopdewelle.nl

Organisator

Muziek op De Welle
Telefoon:
0547364842
E-mail:
info@muziekopdewelle.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Muziek op de Welle
Oude Borculoseweg 7
Markelo, Overijssel 7475NE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0547364842
Bekijk de site van Locatie