Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TreSonanZ: Schetsen voor Vermeer

13 november 2016 om 14:15 tot 16:30

€15

Christina Völtl, sopraan – Natascha Morsink, mezzo sopraan – Andrew Clark, piano

TreSonanZ brengt: Schetsen voor Vermeer

TreSonanZ  foto vermeer4

Koffie/thee vanaf 14.00 uur – Aanvang concert 14.30 uur

foto vermeer2Het programma Schetsen voor Vermeer 

is geinspireerd op het schilderij ‘Het Straatje’ van Vermeer. TreSonanz zet een muzikale schijnwerper en vergrootglas op de details van dit juweeltje uit de Gouden Eeuw: ‘The Little Street’ kan nu ook ineens gehoord worden!
Luister bv. eens naar de oude vrouw in de deuropening die verdiept is in haar handwerk. Waar is zij met haar gedachten? Wat spelen de kinderen daar onder die bank? Zie ik nou een bezem daar in de ‘penspoort’? Hoe klinkt een Hollandse wolkenlucht? En mogen we misschien ook even gluren achter die dichte luiken?? 
TreSonanz zingt en speelt wereldlijke a cappella duetten van o.a. Sweelinck, Caccini, Monteverdi, Sol, een nieuwe compositie en een bewerking van ‘Nuages’ (Debussy) van huiscomponist Andrew Clark.
Laat je fantasie de vrije loop tijdens dit theatrale concert met originele, humoristische theatrale vondsten, los het raadsel op van de schunnige ‘Catch’ van Purcell en kom luisteren naar de freule van Roetsfiedelee die komt spelen op haar spinet! En net als gebruikelijk was in de tijd van Vermeer zal het geen formeel klassiek concert worden, maar een kleinschalige belevenis tussen de schuifdeuren met een levendige interactie tussen musici en publiek.
Geheel in die traditie nodigen we uw uit in onze Schöppe voor een voorstelling op de drempel tussen concert en muziektheater met originele en vaak humoristische theatrale vondsten. Hoor, kijk, luister en huiver!

Christina, Natascha & Andrew traden eerder met veel succes op bij Muziek op De Welle met hun programma: In Sneltreinvaart over de Vocale routekaart

Wilt u al een beetje in de stemming komen? Klik dan HIER

Gegevens

Datum:
13 november 2016
Tijd:
14:15 tot 16:30
Kosten:
€15
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
www.muziekopdewelle.nl

Organisator

Muziek op De Welle
Telefoon:
0547364842
E-mail:
info@muziekopdewelle.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Muziek op de Welle
Oude Borculoseweg 7
Markelo, Overijssel 7475NE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0547364842
Bekijk de site van Locatie